top of page
IMG_4388_edited.jpg

Gratis checklist

Dank voor het aanmelden, je ontvangt de pdf in je mailbox.

Hoogsensitieve kinderen reageren vaak overgevoelig op (voedingsprikkels)prikkels. Er komen dan teveel of te sterke prikkels binnen. Het gevolg hiervan is dat ze bepaalde prikkels gaan vermijden of in de weerstand komen, zoals ook bij voeding het geval kan zijn. Ook ondergevoeligheid kan voorkomen en tot eetproblemen leiden. Wil jij weten of jouw kind over- of ondergevoelig reageert op diverse voedingsprikkels? Download dan de gratis checklist!

Houdt jouw kind niet van stukjes in het eten, draadjesvlees en grijpt hij of zij vooral naar bekende voeding?

Grote kans dat jouw kind hyper-responsief, ofwel overgevoelig reageert op voedingsprikkels. Er komen dan teveel prikkels binnen of prikkels komen te sterk binnen. Het gevolg kan zijn dat ze juist voeding gaan vermijden. Andersom komt ook voor en wordt hypo-responsief genoemd. Deze kinderen gaan juist actief op zoek naar prikkels: ze wiebelen aan tafel en proppen soms eten in de mond. Door inzicht te hebben de prikkelgevoeligheid van jouw zoon of dochter kan je hem of haar beter helpen. De checklist is een eerste hulpmiddel hierbij en is gratis te downloaden.

IMG_3758.JPG
samen gezonde voeding leren eten voor hoogsensitieve kinderen
Sensorische gevoeligheid en eetproblemen

Krijg inzicht in de prikkelgevoeligheid van jouw hoogsensitieve kind

Ontvang de checklist

Na het invullen van je gegevens ontvang je de oefening direct in je mailbox. Daarnaast ontvang je ook af en toe een nieuwsbrief met waardevolle tips voor hoogsensitieve kinderen. Hier zit je uiteraard niet aan vast en je kunt je op elk moment uitschrijven via de knop onderin de mailtjes. 

Dank voor het aanmelden, je ontvangt de oefening in je mailbox.

bottom of page